Remonstranten leeuwarden
Image default
Tuin en buitenleven

Sierbestrating of reguliere bestrating, Egalisee Bestratingen realiseert het voor u

Zoekt u een betrouwbare stratenmaker met kennis van zaken die voor u de bestrating in Etten-Leur van begin tot het eind uit handen neemt? Dan heeft u aan Egalisee Bestratingen uit Breda een uitstekende partner. Alles wordt door onze specialisten voor u uit handen genomen. Onze specialisten helpen u graag, of het hierbij nu gaat om sierbestrating of om reguliere bestrating. Zorgvuldig vakmanschap en kennis van zaken, daar kunt u bij ons op rekenen.

Welke tegel- of steensoort u ook uitkiest, onze specialisten vertellen u er graag alles over. Elke tegel- en steensoort heeft zijn eigen eigenschappen waar wij u alle uitleg over kunnen geven. Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan eens onze eerder uitgevoerde projecten op onze website. De mogelijkheden lopen zeer uiteen, zo kunnen wij bijvoorbeeld een tuinpad, een stoep, een oprit, een parkeerterrein, een terras of een trap voor u aanleggen.

Eerst de juiste ondergrond, dan bestraten

Om te voorkomen dat de aangelegde bestrating niet gaat verzakken zorgen wij uiteraard dat de ondergrond juist en stabiel is voordat we beginnen met bestraten. Bij elke tegel- en steensoort weten wij precies hoe we de ondergrond moeten voorbereiden. Zo vraagt een keramische terrastegel bijvoorbeeld om een andere ondergrond dan een Schellevis tegel. Wij gaan vakkundig te werk zodat u zo lang mogelijk van uw terras, oprit of tuinpad kunt genieten!

Bij alle tegels die wij leveren kunt u rekenen op scherpe prijzen, wij hebben goede afspraken gemaakt met onze leveranciers.

Wij zijn er voor alle werkzaamheden in en rond uw tuin

Naast de aanleg van (sier)bestrating komen wij ook bij u langs voor de aanleg van een hout betonschutting, een gazon, een overkapping, groenvoorziening en vijveraanleg. Voor alle werkzaamheden in en rond uw tuin kunt u op ons vertrouwen!

Wij komen graag bij u langs in uw woonplaats Etten-Leur. Woont u niet in Etten-Leur maar in Zutphen, Zevenbergen, Haagse Beemden of Prinsenbeek en wilt u wel graag gebruik maken van onze diensten? Geen probleem! Ons werkgebied beslaat de hele regio rond Breda.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/