Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

Diensten voor de “Lean” ondernemer

Digitalisering en een steeds vertrouwder gebruik van internet hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een verschuiving van verkoopkanalen. Traditionele fysieke kanalen zijn veranderd in digitale kanalen en vergemakkelijken hiermee een hoop processen. Zo kent iedereen online verkoopsites zoals “Marktplaats” waar men gebruikte spullen kan verkopen aan derden. Maak simpelweg een advertentie aan en wacht op kopers. Toch herbergt Marktplaats een hoop valkuilen. Zo bent u er niet altijd zeker van dat uw producten ook echt verstuurd worden, een groot probleem wanneer we spreken over fysieke producten.

Hoe anders is dit voor diensten. Een goed voorbeeld van een digitaal kanaal waar men diensten kan kopen is Fiverr. Fiverr is het gelukt om veel van de Markplaats problemen te verhelpen. Fiverr biedt in essentie digitale “diensten”, of digitale producten aan voor ondernemers. Doordat deze producten totaal digitaal worden geleverd kan Fiverr enkele zekerheidsmechanismen inbouwen. Zo kunnen logos’s, animaties, afbeeldingen en filmpjes gemaakt door Fiverr worden voorzien van een watermerk en moet de koper altijd eerst een concept goed keuren voordat deze geleverd wordt. Zo is de kans op het stelen van content of een leverancier die niet levert nihil.

U als ondernemer kunt ruim profiteren van deze regeling. Zorgeloos diensten bestellen tegen een zeer lage prijs met een snelle levering. Dit door een digitaal platform. Zo kunt u binnen no-time een professioneel logo laten ontwerpen, zonder dat dit uw rekening leegrooft. Ideaal voor start-ups of mensen met een beperkt budget.

Nu willen wij van Scripted Consultancy ook een dergelijke dienst aanbiede, maar dan advies gerelateerd. Wij bieden een bedrijfsadvies aan via een digitaal platform. Een soort scan waar waardevolle resultaten uitkomen die u kunt gebruiken om te groeien. Wij bieden dezelfde zekerheden aan, u betaalt niks tot uw product geleverd is. Door een digitaal kanaal kunnen wij deze zekerheid bieden en leveren wij producten binnen enkele dagen.

https://www.scriptedconsultancy.com

Gerelateerde artikelen

Kwantiteit en kwaliteit verschil

Eén online systeem om roosters te maken en de complete personeelsadministratie te doen

Laat Led Online je helpen bij het uitzoeken van nieuwe ledlampen