Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

Stoppenkast vervangen naar een groepenkast?

Heb je nog een stoppenkast? Je hebt veel kans dat de stoppenkast binnenkort kapot kan gaan. je kan de stoppenkast naar een groepenkast vervangen. De stoppenkasten zijn verouderd en onveilig. De groepenkasten zijn de nieuwere en veiligere versie van de stoppenkast dus ga zo snel mogelijk de stoppenkast naar de groepenkast vervangen. Het vervangen van groepenkasten is niet makkelijk, het is zelfs best moeilijk om alle draden/ kabels goed aan te sluiten en de draden goed verbergen. Wanneer jij je groepenkast vervangen wilt hebben dan kun je een elektricien vragen om de groepenkast voor je aan te sluiten.

Wil jij je groepenkast vervangen naar een 3 fase groepenkast?

Je hebt meerdere soorten groepenkasten je hebt een groepenkast met weinig groepen je hebt een groepenkast met veel groepen je hebt een 1 fase groepenkast en een 3 fase groepenkast. Wanneer je een 1 fase groepenkast hebt dan heb je maximaal zo een 230 volt op alles staan maar als je een fase 3 hebt dan heb je op elke draad zo een 230 volt staan dat is wel een groot verschil. Wil jij je groepenkast vervangen naar een 1 of 3 fase groepenkast? Je kan dat doen bij groepenkast vervangen. Een monteur kan snel de groepenkast voor je vervangen, want het vervangen doen ze eigenlijk wel dagelijks.

verouderde groepenkasten vervangen

Wanneer je groepenkast best verouderd is dan is het handig dat je de groepenkast gaat snel  vervangen. De groepenkast kan onveilig zijn als de groepenkast verouderd is. De kabels kunnen beschadigd zijn dus daar moet je ook goed voor opletten. Je moet een elektricien 2 keer per jaar laten komen om te komen checken of alles nog goed werkt in de meterkast. Wanneer iets niet goed werkt in de meterkast dan is het gevolg heel groot.