Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

Laat Led Online je helpen bij het uitzoeken van nieuwe ledlampen

Sta jij op het punt te investeren in nieuwe LED lampen voor je bedrijf? Wij raden Led Online als partner aan. Deze led-expert heeft ervaring met de installatie van leds in allerlei branches. We noemen winkels, kantoren, horeca, etalages en food. Om te komen tot dé ideale ledlamp voor een specifieke ruimte, maken de vakmensen van Led Online gebruik van een modern en slim softwareprogramma. Daarin wordt een winkel / kamer / kantoor compleet nagebootst in 3D. Bepaalde omstandigheden worden ingevoerd en vervolgens rekent het programma uit wat voor soort lamp / lampen geschikt is / zijn. Waardes als CRI en Kelvin en de Lumen-Watt verhouding spelen hierbij een grote rol.

Wat is goede horecaverlichting? Dit is een vraag die het Led Online-team veel hoort. Het is misschien een teleurstelling, maar een eenduidig antwoord is niet te geven. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat er grote en kleine restaurants zijn, cafés met veel of juist maar een paar tafels, hotels met een klassiek en een modern interieur. De oppervlakte van de ruimte, de indeling en de inrichting zijn doorslaggevend bij de keuze voor bepaalde ledlampen. Run jij een horecazaak en wil je de overstap op led maken? Schakel Led Online in en je krijgt persoonlijke tips en adviezen.

Voor degenen die nog niet zo vertrouwd zijn met led leggen we het begrip uit. Led is een afkorting en staat voor light emitting diode. Light betekent licht, to emit is uitstoten en diode kunnen we één-op-één vertalen met diode. Volgens Wikipedia is een diode: “ (…) een elektronisch onderdeel dat de elektrische stroom zeer goed in één richting geleidt, maar praktisch niet in de andere. Een diode functioneert als het ware als een elektronisch terugslagventiel. De geleidende richting noemt men de doorlaatrichting en de andere richting de sperrichting. (…) Diodes worden ook gelijkrichters genoemd, omdat ze gebruikt kunnen worden voor het omzetten van een wisselstroom in een gelijkstroom.”

https://ledonline.nl