Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

Een bedrukte verpakking voor jouw merk

Een goed bedrukte verpakking bestellen doe je gemakkelijk hier op de website, waar je divers verpakkingen kunt vinden die je standaard of naar eigen smaak kunt bestellen en laten bedrukken. Je hoeft hiervoor niet, zoals bij veel andere bedrijven, een enorme bestelling te plaatsen met een grote oplage, maar dat kan je al doen vanaf een oplage van 50 stuks. Hiermee is het dus een veel makkelijkere keuze en is de drempel een stuk lager om te gaan starten met het bestellen van een bedrukte verpakking. Tegen zeer lage prijzen worden de verpakkingen dan ook aangeboden, omdat er veel wordt gedrukt, maar daarnaast wordt het hier ook gestanst en gevouwen. Er is dus sprake van een kleine bedrijfskolom, waardoor de kosten laag kunnen worden gehouden voor de finale afnemer.

 

Vakkundige oplevering van de verpakkingen

Ook kan je hier de bedrukte verpakking snel en vakkundig laten opleveren. Je ziet dat het product dat je hebt besteld van een zeer goede kwaliteit is en dat je daar een langere periode mee kunt doen. Je zult zien dat de producten die je wil verzenden op een kwalitatief goede manier kunnen worden verzonden en je niet bang hoeft te zijn voor schade aan het verpakte product dat verpakt is met de bedrukte verpakking. Als bedrukking kan je bijvoorbeeld kiezen voor het logo van het merk of een andere bijpassende markering op de verpakking, waarmee je je klanten of de ontvanger van het pakket mee kunt aanspreken.

 

Korting bij het bestellen van een grote oplage

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hogere oplage van de bedrukte verpakking. Dan zal je zien dat je een korting ontvangt die passend is bij de bestelling die je hebt geplaatst. Ook heb je dan wel iets meer mogelijkheden voor de bedrukking, omdat dit in een grotere oplage gebeurt, wat het nog voordeliger kan maken.