Remonstranten leeuwarden
Image default
Bedrijven

Eén online systeem om roosters te maken en de complete personeelsadministratie te doen

Binnen het personeels administratie systeem van Shiftbase kun je contracten, plus- en minuren en vakantiedagen beheren. Het online programma kent vaste sjablonen die aan te passen en uit te breiden zijn. Een aantal zaken is automatisch ingesteld:

-contractverlenging- / beëindigingherinneringen;

-verlofopbouw;

-verjaardagen, jubilea en andere belangrijke data.

Alle medewerkersbestanden beheer je online, op één centrale plek. Dit betekent dat je 24/7 kunt inloggen vanaf desktop, laptop, tablet en smartphone. Per werknemer zijn notities toe te voegen, waarmee je eenvoudig een dossier aanlegt. Personen worden alfabetisch gerangschikt met de letters van voor- en achternaam duidelijk zichtbaar. Ellen Barends verschijnt als EB, Felix Molendijk als FM en Ineke Reinders als IR. De verschillende kleurtjes maken een en ander extra overzichtelijk.

Een overzichtelijk werkrooster

Het werkrooster maken gaat in Shiftbase probleemloos en snel. Je kunt per dag, week en maand plannen. Ook is het mogelijk roosters per personeelslid te bekijken en aan te passen. Open je de planning dan zie je in één oogopslag wie er aan het werk zijn en van hoe laat tot hoe laat ze er zijn. De werk-, start- en eindtijden kun je natuurlijk aanpassen. Stel, de vroege diensten beginnen in de zomer een uur eerder. Je hoeft de begintijd maar een keer aan te passen in het basissjabloon. Elke dienst heeft een eigen kleur, waardoor je direct een overall beeld krijgt. Vakantiedagen, verloven en andere afwezigheidstypes zijn binnen het rooster zichtbaar. Wil je voorlopig graag vasthouden aan Excel wat inroosteren betreft? Shiftbase kent een geïntegreerd Excel template. Je kunt dit indien nodig uitbreiden met extra teams en/of medewerkers. Complete planningen kopiëren, doe je door aan het rooster nieuwe eeknummers te hangen. Doe dit voor week 1; de rest verandert vanzelf mee. Van een weekrooster een maandrooster maken? De huidige maand doorzetten naar de rest van het jaar? Ook dit is zo gepiept door de weeknummers aan te wijzigen.

Nog vragen over Shiftbase? De servicedeskmedewerkers zitten klaar om ze te beantwoorden. Bel naar +31 (0) 23 711 40 54. Mail naar Shiftbase. Of maak gebruik van de online chat.

https://www.shiftbase.com/nl/