Remonstranten leeuwarden
Image default
Aanbiedingen

Geniet van een eigen zwembad in de tuin!

Een verkoelende duik in uw eigen zwembad is natuurlijk heerlijk. Op deze manier kunt u optimaal genieten van het mooie zomerweer en afkoelen in het frisse water. Een duik nemen in uw eigen Intex Ultra Frame zwembad na een dag werken is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht! Ben je benieuwd naar de voordelen en de opties van een Ultra XTR Frame zwembad? Lees verder en kom erachter!

Voordelen

Het voordeel van een eigen Intex Ultra Frame zwembad is dat u zelf kunt bepalen wanneer u hem gebruikt. Komt de warme periode er weer aan? Zet hem dan snel op en geniet van de heerlijke dagen. De Intex Ultra XTR is gemakkelijk op zetten waarnaar u het zwembad kunt vullen met voldoende water. Deze zwembaden zijn erg stevig, waardoor niet al het water er direct uitloopt zodra u de opblaasrand indrukt.

Afmetingen 

Welke vorm en welke afmetingen passen het beste in uw tuin? Hoe groter het zwembad, hoe leuker natuurlijk. Echter moet het wel in uw achtertuin. Er zijn daarom diverse ronde zwembaden en rechthoekige zwembaden, zodat er in elke tuin wel een mooi Intex Ultra frame zwembad past. Wil je het zwembad tegen de schutting zetten? Kies dan voor een rechthoekig model. Wil je het zwembad als eyecatcher midden in de tuin? Ga dan voor een grote ronde. De populairste afmetingen zijn:

  • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549 x 274 x 132 cm

  • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549x274x132 cm

  • Intex Ultra Xtr frame zwembad 549 x 132 cm

Bestel de Intex Ultra frame 

Wilt u graag genieten van een eigen zwembad in de tuin? Dat kan met de Intex Ultra XTR pool. Wacht niet te lang met het bestellen van het Intex Ultra frame zwembad en geniet van een aantal heerlijke plonzen. Wilt u eerst graag een persoonlijk advies ontvangen voordat u een zwembad uit kunt kiezen? Raadpleeg dan de specialisten van Uwbuitenspecialist en zij helpen u graag verder.

https://www.uwbuitenspecialist.nl/